AROI THAI WOK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 641 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aroi Thai Wok. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 9:12 Ik heb in de middag om 15.00 uur besteld voor 18.00 uur en het werd netjes op tijd geleverd, en het smaakte ons allemaal (zeven man) heerlijk. Als je bij wachttijd ook 0 minuten kent neerzetten had ik die ingevuld ,ze waren precies op tijd
5 mei 2024 om 21:04 Ik had mijn telefoon niet gecheckt, maar bezorger heeft keurig gewacht en contact opgenomen. Bedankt, was erg lekker!
30 apr 2024 om 20:03 Superlekker... Was t wachten waard
29 apr 2024 om 5:44 was weer super lekker hoor ,en snel
23 apr 2024 om 20:19 Heel lekker bedankt
16 apr 2024 om 14:10 Besteld voor 7 uur, al om kwart over 6 bezorgd. Nog niet iedereen was thuis. Bezorgtijd niet voor niets aangegeven. Jammer
14 apr 2024 om 23:25 Was dit keer behoorlijk gepeperd en de porties zijn toch wel erg klein
8 apr 2024 om 7:04 SUPER LEKKER
28 mrt 2024 om 22:32 Weinig eten voor wat je betaald. Alles in 1 klein kartonnen bakje, witte rijst inmiddels doordrenkt met de curry. Jammer
27 mrt 2024 om 9:15 Het eten viel mij tegen. Loempias waren flauw en de pad thai was matig, ook weinig smaak.
26 mrt 2024 om 22:16 Was erg lekker maar veel en veels te duur bijna 22 euro voor 1 persoon
25 mrt 2024 om 19:21 De pad Thai was wat flauw deze keer. Voorheen was het smaakvoller.